Ekonom att hyra

Ekonomisk hjälp med bra kvalitet

Vi på Värmlands Revision erbjuder er möjligheten att få en Ekonom att hyra.

Att hyra en redovisningsekonom från Värmlands Revision är ett enkelt sätt att få kvalitativ ekonomisk kunskap i ert företag. Våra Auktoriserad Redovisningskonsulter och Redovisningsekonomer kan hjälpa er utveckla er verksamhet genom kunnig erfaren ekonomisk rådgivning. Våra ekonomer kan arbeta på ett flexibelt sätt och vi skräddarsyr gärna en lösning för just er verksamhet.

Ha en Redovisningsekonom från Värmlands Revision som kan ta del av ert företags ekonomiavdelning.

Vad vi kan göra för dig

Egen ekonom

Låt våra redovisningsekonomer fungera som erfaren ekonom och förstärka er ekonomiavdelning.

Flexibilitet

En redovisningskonsult för en dag i veckan till flera dagar i månaden.

Kvalitativa råd

Ta beslut tillsammans med erfaren ekonomisk konsult.

Enkelt och snabbhet

Få den hjälp ni behöver snabbt.

Ekonom att hyra

Vi på Värmlands Revision kan erbjuda en konsult för allt från någon dag i månaden till flera dagar i veckan. Ni kan bestämma er om ekonomen ska arbeta på plats i ert företag eller från våra kontor, oavsett detta kommer de att vara tillgängliga för er när det behövs. När ni nyttjar vår service genom att hyra in en erfaren Auktoriserad Redovisningskonsult eller Redovisningsekonom, får ni en möjlighet att fatta beslut på samma sätt som de största företagen gör. Vi kan hjälpa er med allt från planering, analyser och kalkyler för beslut om nya investeringar samt råd om resultat- och skatteplanering.​

När den ekonomiska sidan av ert företag behöver förstärkas, kan ni välja att påbörja rekryteringsprocessen eller hyra en Auktoriserad Redovisningskonsult eller Redovisningsekonom.
Genom att hyra en ekonom från Värmlands Revision, undviker ni de kostnader som följer med att ha en anställd. Om det finns ett särskilt projekt som ni vill ha hjälp med eller om ni har tappat personal på grund av sjukdom eller föräldraledighet, kan ni anlita en av våra redovisningsekonomer och vi kan kunskapsmässigt ersätta det ni har förlorat. Ni får då den hjälp ni behöver i företaget snabbt.

Vi skräddarsyr en lösning för just er verksamhet och era behov. Vidare erbjuder vi hjälp vid förstärkning av administrativa tjänster och tillfälliga arbetstoppar.  Ta in vår kunskap i ert företag och kontakta oss gärna så att vi kan berätta mer om hur en av våra redovisningsekonomer kan hjälpa er.​

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss om du önskar rådgivning. Med kontor i Karlstad, Molkom och Filipstad kan vi erbjuda dig en stabil verksamhet och trygg utvecklingsmiljö.

Värmlands revision logo

Företagarens redovisningsbyrå
Med kontor i Karlstad, Molkom och Filipstad kan vi erbjuda våra kunder en stabil verksamhet och trygg utvecklingsmiljö.

Våra kontor

Gjuterigatan 28 (vån 2),  652 21 Karlstad

Skolgatan 7, 655 60 Molkom

Tegnergatan 5, 682 30 Filipstad

Scroll to Top